Vilken uppföljning har Metry på min insamling?

Metry har uppföljning på insamling av månadsvärden för nätbolagsmätpunkter.

• En insamlingsrapport skickas ut till våra kunder den sjätte arbetsdagen i månaden. I insamlingsrapporten finns en översikt av alla mätpunkter som fortfarande saknar senaste månadsvärdet, dvs förra månadens värde.
  • Mätpunkten kommenteras också med en anledning till varför värdet saknas samt vilka åtgärder som Metry tar för att värdet ska kunna samlas in.
  • Kommentarerna är även tillgängliga i Användarportalen via Mätpunkter > Mätpunkt > Händelselogg.