Vilka åtgärder förväntas jag som kund ta?

Metry meddelar i insamlingsrapporten om robotar inte kan logga in på kundsidorna på grund av felaktiga inloggningsuppgifter, samt om det framgått från nätbolagets håll att mätaren är trasig eller om anläggningen inte längre är aktiv.

• Inloggningsuppgifter kan uppdateras i Användarportalen.
  • Mätpunkter som inte längre är aktuella eller där insamling upphört från nätbolagets sida kan läggas i Papperskorgen.