Hur ser jag vilka mätpunkter som saknar senaste månadsvärdet?

I Användarportalen går det att övervaka insamlingen av månads- och timvärden.

• I översikten finns en ögonblicksbild över hur många procent som är insamlade för både nuvarande och föregående månad, se kortet "Nätbolagsmätpunkter".

• Om du vill ha mer information så kan du visa mätpunkterna som fortfarande saknar värde.

• Under “Mätpunkter” visas senaste insamlat värde i listan (kolumnen längst till höger) samt en blå eller röd ikon för respektive upplösning beroende på om värde är insamlat eller saknas. Det går också att filtrera på mätpunkter som saknar månadsvärde (även timme, dygn).