Hur fungerar ‘Lägg till Påminnelse’?

För Aktiva och Tillfälligt aktiva mätpunkter kan du som användare sätta påminnelser på mätpunkter som du behöver komma ihåg av olika anledningar.

När du lägger till en påminnelse för en eller flera mätpunkter kommer du få ett mail på det valda datumet. Mailet innehåller ditt meddelande och en länk till de valda mätpunkterna.
Påminnelsen kommer skickas till den Metry-användare som skapat påminnelsen.

Se symbolen som föreställer en klocka till vänster i mätpunktslistan för de mätpunkter som har en påminnelse tillagd.