Hur kan jag få tillgång till min data från Metrys API?

Om du vill använda er egna applikation för att använda er konsumtionsdata behöver du en personlig utvecklarnyckel för att göra detta.

Du kan skapa en personlig utvecklarnyckel i kontoinställningar på ert Metry konto. Klicka på ditt namn eller e-post i huvudmenyn och välj sedan Inställningar. På en mobil enhet finns Inställningar genom att trycka på menyn högst upp till höger.

Klicka på utvecklarnyckel på Konto-menyn. Om du redan har en personlig nyckel kommer den att visas här. Annars klickar du på skapa utvecklarnyckel för att skapa en.

Vänligen läs API-dokumentationen för mer information om hur du gör förfrågningar till API-en med din personliga utvecklarnyckel.